Pages

måndag 28 juni 2010

Detox

För att hjälpa min svullna kropp på vägen tänkte jag prova denna 7-dagars expresskur. Endast ekologiskt innehåll och man behöver inte fasta samtidigt som man avgiftar sig. Återkommer med uppdateringar om resultatet.


Methoddraine Detox Express, 7x15 ml

Methoddraine Detox Express renar effektivt kroppen på endast 7 dagar! Driver ut slaggämnen, skyddar kroppens celler och har antioxidativ effekt. Smidig att ta med.

MethodDraine Detox Express renar kroppen inifrån och aktiverar kroppens renande funktioner. MethodDraine Detox Express är framtagen till de som har ont om tid och vill ha ett effektivt, snabbt och ekologiskt alternativ. Förpackningen är smidig och lätt att ta med sig överallt.

MethodDraine Detox Express unika kombination av 5 örter och grönt te stimulerar kroppen till att göra sig av med slaggprodukter. De vårdande ingredienserna skyddar kroppens celler och hjälper kroppen med reningen.

MethodDraine Detox Express

•Renar kroppen inifrån
•Rensar ut slaggprodukter
•Skyddar kroppens celler
•Antioxidativ effekt
•Smidig förpackning
•Enkel dosering
MethodDraine Detox Express är en detoxkur som bara behöver användas i 7 dagar. Detoxkuren innehåller sju doser, praktiskt förpackade i rör som är enkla att ta med – oavsett vart du ska. 5 örter (björk, tamarind, kronärtskocka, fänkål och kardborre) hjälper till att stimulera kroppens egna reningsorgan att driva ut oönskade slaggprodukter. MethodDraine Detox Express innehåller även grönt te som har en antioxidativ effekt och skyddar kroppens celler. Samtliga ingredienser är ekologiska och innehåller en hög koncentration av ingående örter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar